Tisztelt Pályázók! Jeligés pályázatok felfedése! Frissítés: 13:00

A Belügyi Tudományos Tanács Mesterséges intelligencia megoldások alkalmazásának gyakorlati lehetőségei a Belügyminisztériumban és az irányítása alá tartozó szervezeteknél című tudományos pályázatának bírálata 2019. november 25-én 16:00 órakor lezárult. A jeligés pályaművek „személyazonosítására”, felfedésére 2019. november 27-én 8:00 óráig van lehetőség.

A jeligés pályázatok felfedése érdekében kérjük Tisztelt Pályázóinkat, ha korábban már regisztráltak oldalunkra, a lap alján található "Saját adatok" linkre kattintva frissítsék adataikat, ha még nem , abban az esetben regisztráljanak az oldalra ("Új fiók létrehozása"), majd a kötelező adatokon kívül - tekintettel a pályázati pénzdíjak folyósítására - adják meg a "Pénzbeni támogatáshoz szükséges adatok" c. résznél kitölthető adatokat is. Regisztrációkor, vagy a saját adatok frissítésekor lehetőségük van kitölteni a "Jelige" és a "Titkos kód" mezőt. Ezek sikeres (a Pályázat benyújtásakor megadottakkal egyező) beküldését munkatársaink ellenőrzik, majd az ellenőrzést követően rövid időn belül, a Saját jeligés pályázatom" blokkban elérhető lesz a beküldött pályázat, amelynek a végén találhatják meg a bírálati eredményt. Kérjük, hogy egy pályázat esetében egy regisztrált felhasználó azonosítsa magát, társszerzők esetében a további szerzők adatait kérjük az azonosítást követően elektronikus levélben küldjék meg a titkar@bm-tt.hu emailcímre.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre, a díjak átadására, a pályaművek értékelésére a Belügyi Tudományos Tanács ünnepi ülésén 2019. november 29-én 10 órától kerül sor, amelyre a személyre szóló meghívók e-mailen kerülnek kiküldésre.