Jeligés pályázatok felfedése - Pilóta nélküli légi járművek alkalmazási lehetőségei a belügyi ágazatban

A Belügyi Tudományos Tanács Pilóta nélküli légi járművek alkalmazási lehetőségei a belügyi ágazatban című tudományos pályázatának bírálata 2022. november 11-én lezárult. A jeligés pályaművek „személyazonosítására”, felfedésére 2022. november 16-án 16:00 óráig van lehetőség.

A jeligés pályázatok felfedése érdekében kérjük Tisztelt Pályázóinkat, ha korábban már regisztráltak oldalunkra, a lap alján található "Saját adatok" linkre kattintva frissítsék adataikat, ha még nem, abban az esetben regisztráljanak az oldalra ("Új fiók létrehozása"), majd a kötelező adatokon kívül - tekintettel a pályázati pénzdíjak folyósítására - adják meg a "Pénzbeni támogatáshoz szükséges adatok" c. résznél kitölthető adatokat is.

Regisztrációkor, vagy a saját adatok frissítésekor lehetőségük van kitölteni a "Jelige" és a "Titkos kód" mezőt.

Ezek sikeres (a Pályázat benyújtásakor megadottakkal egyező) beküldését munkatársaink ellenőrzik, majd az ellenőrzést követően rövid időn belül, a "Saját jeligés pályázatom" blokkban elérhető lesz a beküldött pályázat, amelynek a végén találhatják meg a bírálati eredményt. Kérjük, hogy egy pályázat esetében egy regisztrált felhasználó azonosítsa magát, társszerzők esetében a további szerzők adatait kérjük az azonosítást követően elektronikus levélben küldjék meg a tudomanystrategia@bm.gov.hu email címre.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre, a díjak átadására, a pályaművek értékelésére a Belügyi Tudományos Tanács ünnepi ülésén 2022. november 25-én 10 órától kerül sor, amelyre a személyre szóló meghívók e-mailen kerülnek kiküldésre.